Referenser

Under åren har vi haft det stora nöjet att retorikträna och coacha allt från politiker i riksdagen till högstadieelever, idrottare ur Sveriges Olympiska Kommitté, läkemedelskonsulter i Norge, varuhuschefer i Ryssland, resespecialister hos Fritidsresor, SEB, Expressen, Nordea, Swedbank, TDC, Telia, LRF, Lindorff, Ramböll, Ernst and Young, Boliden, IKEA, IFL, KTH Excecutive School och många, många fler.

Fastigo”Under vår dag med Falkman Råd & Retorik fick vi lyssna till inspirerande och lärorika föreläsningar, vi fick omsätta teorin till praktik genom utmanande övningar och i Falkmans trappa har vi hittat en enkel och suverän metod att fortsätta arbeta utifrån.”
– Mona Finnström, VD på Fastighetsbranschens Arbetsgivarorganisation, Fastigo

TDC

”Vi har vid flera tillfällen bjudit in Falkman Råd & Retorik för att föreläsa på kontoret. Det har alltid varit lärorikt, underhållande och mycket uppskattat bland våra medarbetare. Man lämnar föreläsningen inspirerad och sugen på mer. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete!”
– Helene Oxhammar, Marketing and Communication Manager, TDC Sverige

KTH

”KTH-doktorander har verkligen inspirerats av Elinors kreativ och konstruktiv återkoppling på sina arbeten. Torra och svåra vetenskapliga presentationer har blivit livliga och begripliga. Träning i retorik har t.o.m. påverkat hur några av studenterna betraktar sin forskning. Jag ger mina varmaste rekommendationer till Falkman Råd och Retorik!”
– Rebecca Hincks, Lektor och Enhetschef, KTH Språk och kommunikation