Vilka är vi?

Elinor och Johan FalkmanFamiljeföretaget Falkman Råd & Retorik är en retorikbyrå som grundades av Per Falkman. Pers idé var att förena klassisk retorik med modern dramaturgi. Falkmans Trappa föddes och har sedan starten 1987 hjälpt tusentals människor från hela världen att ta ordet, behålla det och få som de vill. Sedan 2015 drivs Falkman Råd & Retorik av syskonen Elinor Falkman och Johan Falkman Pozar.

Elinor FalkmanELINOR FALKMAN

HR-examen från Uppsala Universitet, med retorik- och juridikstudier som en del av utbildningen. Började arbeta med retorik i familjeföretaget som 19-åring och har under åren som gått jobbat som kursledare, lärare och coach. Har tidigare och vid sidan om också arbetat med organisationsutveckling, sälj, som retoriklärare på KTH, som reseledare och som domare i UR:s ungdomsprogram Retorikmatchen. Spenderar helst fritiden på resande fot och återfinns ofta med familjen i Stockholms skärgård.

Johan FalkmanJOHAN FALKMAN POZAR

Utbildad journalist från Stockholms Universitet, med retorikstudier i Uppsala och studier i både Melbourne och Sydney som en del av examen. Har arbetat i Falkman Råd & Retorik sedan 2003 som kursledare, föreläsare och konsult. Frilansar också som copywriter, talskrivare, reklamfilmssångare och inslagsproducent. Spenderar fritiden med en skivstång eller ett par kettlebells i handen och återfinns oftast i nära anslutning till puttrande grytor.